Velkommen til temalunsj! Youth and Media: Where We Are, Where We’re Going

10.00-12.00

Klubbscenen/Rolf Jacobsen-salen i Hamar kulturhus

Kr 300,- for ikke-medlemmer og gratis for medlemmer i HrN

august 25, 2022

Gå til påmelding

DAVID KLEEMAN (US) er en av medieverdenens mest kunnskapsrike personer innen dette feltet.

Han holder foredrag, workshops og Q&A-sessions over hele verden, og hans innsikt er relevant for alle som jobber med innhold, salg og formidling rettet mot yngre målgrupper. Samt for alle som tenker at de som er barn og ungdom i dag vil bli voksne forbrukere en gang i framtida! David kommer innom Hamar etter å ha holdt foredrag og workshops på Copenhagen Filmfestival, før han reiser videre til New York.

OM DAVID KLEEMAN:

Strateg, analytiker, forfatter og foredragsholder. I mer enn et kvart århundre har David Kleeman ledet barnemedieindustrien i utviklingen av bærekraftig, barnevennlig praksis. Kleeman er Senior Vice President for Global Trends for Dubit, et strategi- og forskningskonsulent- og digitalstudio basert i Leeds, England. I 25 år var han president for American Center for Children and Media, et kreativt faglig utviklingssenter. Kleeman er rådgivende styreleder for den internasjonale Barne-TV-festivalen (Prix Jeunesse), styremedlem i National Association for Media Literacy Education, og sitter i Academic Advisory Board for Children’s Advertising Review Unit. Fra 2011-2016 var han guvernør for TV-akademiet. Han var seniorstipendiat i 2013 ved Fred Rogers Center. I 2014 mottok han «Pioneer»-prisen fra Kids @ Play Interactive. Kleeman reiser over hele verden og søker beste praksis innen barne- og familiemedier, teknologi og produkter; han har holdt presentasjoner på seks kontinenter (noen som trenger en foredragsholder i Antarktis?). Han skriver mye for handel og generell presse, inkludert hyppige kommentarer for Huffington Post og Kidscreen.

ARILD HALVORSEN (Fabelaktiv/HrN) OM DAVID:

«Jeg møtte David Kleeman for første gang for 25 år siden. Allerede da var han en av de mest kunnskapsrike folka i bransjen, med et brennende hjerte for god formidling til barn og unge. Nå er han en «verdensstjerne» på sitt felt, knytta til forskningsarbeidet ved det Leeds-baserte selskapet Dubit Limited, og holder foredrag på festivaler og seminarer over hele verden. David er en trivelig, «down-to-earth-fyr» som har mye å lære bort til alle som jobber med formidling mot yngre målgrupper – være seg i film, TV, spill – eller scene, musikk, litteratur, skole, helsevesen – you name it.»

Det blir servert lunsj til de som har meldt seg på i forkant.

Arrangementet er i regi av Hamarregionen Næringsforum, Hamarregionen reiseliv og utvikling, Hamar kommune og Hamar kulturhus.

Bindende påmelding innen onsdag 24.08.

Inngang til Klubbscenen/Rolf Jacobsen-salen er ved Satelitten.

Velkommen!