Kurs i anbudsskriving

08.30-11.30

PARK gründer- og næringshus

Gratis for HrN-medl. Kr 300,- for andre.

april 7, 2022

Gå til påmelding

Bli med på praktisk kurs/arbeidsverksted for å skrive anbud til det offentlige.

Hamarregionen næringsforum og Hamarregionen reiseliv og utvikling sammen med våre kommuner inviterer til kurs. Vi skal bidra med koordinering av informasjon, og vi skal sørge for å spre alt vi hører om offentlige anbud via nyhetsbrev, hjemmesider og sosiale medier.


Hva skal til for å vinne anbud lokalt. 

Tusen takk til ordfører, kommunedirektør, innkjøpssjefer, næringssjefer og ikke minst dere næringsdrivende for en inspirerende dag i PARK på innkjøpsdagen som ble arrangert 28.10.

De aller fleste av oss har mye å lære om offentlige innkjøp og det å skrive anbud. Vi har også mye å lære av hverandre, og kan med fordel gå sammen for å vinne anbud om den totale leveransen skulle være for stor for en tilbyder alene.

Vi har blitt kjent med hvilke anbud som står for døra, og vi har blitt gjort oppmerksomme på hvor kommuner, fylkeskommune og Bane NOR informerer om sine fremtidige anbud og valg av leverandører. Nå er det opp til oss å følge med og være offensive.

Her finner du presentasjonene og lenkene til de sidene som ble nevnt på arrangementet den 28.10., og som det er viktig at vi følger med på selv. I tillegg finner du også opptak fra arrangementet.

Bli med på kurs i anbudsskriving!

Vi i HRU og HRN tar ballen! Vi skal bidra med koordinering av informasjon, og vi skal sørge for å spre alt vi hører om offentlige anbud via nyhetsbrev, hjemmesider og sosiale medier.

I tillegg tilbyr vi nå kurs i anbudsskriving og ønsker velkommen til kurs/arbeidsverksted: «Hvordan bli leverandør til det offentlige.»

Program:
Konferansier: Eli Bryhni, Hamarregionen reiseliv og utvikling

Forberedelse: se gjerne gjennom innspill her hvor du finner hvordan legge inn anbud i Mercell og hva som kommer av anbud i kommuner, fylket og Bane Nor: https://hamarregionen.net/aktuelt/2021/11/03/innkjopsdag-den-28-oktober/

08:30 Registrering og kaffe

08:40 Velkommen ved styreleder i Næringsforeningen Ingunn Børresen og representant fra kommunenes innkjøpsteam

08:50 Hvordan komme i gang og hvordan lage tilbud? Øystein Sætrang, Innkjøpsleder, Innlandet fylkeskommune

09:15 Hvordan jobber vi med innkjøp? Hva skal til for å levere til kategoriansvarlig i Norsk Tipping, Rita Helgesen, Norsk Tipping

09:35 Pusterom

09:45 Gruppeoppgave. Gruppene utformer forslag til tilbud i fellesskap, innledning ved Øystein Sætrang

10:35 Evaluering av tilbud

10:55 Oppsummering og avslutning

11:10 Lunsj og vel hjem ca 11:30

Lunsj er inkludert.

Bindende påmelding innen tirsdag 05.04.

Velkommen!