Foredrag med Paul Boross

14.30-16.00

Hamar kino

300,- for ikke-medlemmer. Gratis for medlemmer.

november 26, 2020

Gå til påmelding

Velkommen til foredrag med Paul Boross.
Han er kåret til “The best international corporate speaker», har holdt foredrag over hele verden, og har en imponerende kundeliste! Nå kommer han til HAMAR, og holder et brennaktuelt foredrag om salg, presentasjoner, møter med kunder og pitching. Dette må du ikke gå glipp av!

OM PAUL BOROSS:
Paul Boross — aka The Pitch Doctor — specialises in the “art and science” of corporate communication. Drawing on a career that has taken him from primetime TV, music and stand-up comedy to production, development, consultancy and motivational psychology, Boross works regularly with such power players as the BBC, Google and Nestlé, training executives in communication, presentation and pitching. His frontline experience of performance — his credits include a 12-year stint at London’s legendary Comedy Store — coupled with a strong commercial grounding enable him to deliver effective and focused skills to clients from a range of industries, from media to medicine. Paul is a much in demand international keynote speaker and his four bestselling books, continue to sit high in the Amazon charts.

Styreleder i HrN, Arild Halvorsen sier: – Paul Boross er en av de som har fått meg til å spontant reise meg å juble og klappe etter et foredrag. Følelsen av å ha hørt på noe som er «spot on» etter en av hans Keynotes er jeg ikke alene om å ha hatt! For ALLE som befatter seg med presentasjoner, innsalg, kundemøter – alt som har med det å «selge» å gjøre – om det så er et produkt, en tjeneste eller en idé; – du har noe å lære av Paul Boross. Han er mest kjent for å ha en stor påvirkning på mediebransjen, og er kjent som The Pitch Doctor, men budskapet og innsikten han kommer med – det er helt sentralt for alle som har noen form for kundekontakt. At han kommer til Hamar er utrolig kult, og han vil garantert få deg til å kjenne deg igjen, til å føle deg inspirert, til å lære masse – og til å le! Et foredrag med Paul Boross er en fest!

Et lite innblikk får du her.

Hamarregionen reiseliv og utvikling er medarrangør.

Det blir ingen matservering. Kun kaffe/vann.

Gjeldende smittevernregler vil bli fulgt.

Bindende påmelding innen tirsdag 24.11.